10 Hazreti 2021

Hazır Saree Styles tamamen kolaylık, konfor ve işlevsellik ile ilgilidir. Bu dikişli seçenekler daha düşük zaman alır ve bir veya iki dakikadan az bir sürede kullanılabilir. Uzun ömürlü seçeneğin yanı sıra, birçoğumuz da sari seçimlerini daraltırken yaşlanmayan cazibe ararız. Denenmiş ve test edilmiş seçeneklerinizi yükseltmek için farklı stiller devreye girer. İster pilili isterse dökümlü detaylar olsun, her müşteri için bir tane vardır.

Neşeli sezonunuzu bu yıl çok daha özel hale getirmek için, aşağıdaki en iyi dikişli sari stillerini topladık.

10 Hazır Olmak İçin 10 Hazır Sare Styles Şimdi İdeal:
Önde, bu sezon boyunca göreceğiniz 10 sari desenini alışverişe edin:
1. Kolsuz bluzlu pilili gümüş hazır saree:
Gerçek: Özellikle metalik bir tonda mevcut olduğunda, pilili saree için meraklılarız. Glam-görünüm için benzer bir kolsuz sıradan bir bluzla eşleştirin veya sizinkini bir bluz ve ortalama olmayan topuklarla bölün.
Kaynak: Kalifashing.com2. Pembe Resham işlemeli saree:
Bir akşam soirée, böyle bir saree ile tehlikeleri almak için temel bir olaydır. Nötr ton mücevherlerinizden kaçının ve bunun yerine en basit pop-up için altın yüzey aksesuarlarını tercih edin. Şeftali tabaklanmış pansumanınızın basitliği ve abartılı halkalar veya küpelerle gerçekten mükemmel görünmesi.

Kaynak: Samyakk.com3. Pembe bluzlu işlemeli beyaz sare:
Bazen sadece bu gibi işlemeli bir sare gibi yeni trendlere açılmanız gerekir. Beyaz olarak benzer bir şey deneyin ve yansıtıcı bir gölgede bir bluzu fırlatın. Kırmızı tonlu bir denizde, genellikle ince seçmek en iyisidir.
Kaynak: g3fashion.com4. Budier ile sarılı saree:
Hazır Saree her zaman dilemek zorunda değildir. Bir çift işlemeli ceketi benzer tonda atarak, saree oyununuzu elektrikli yeni zirvelere götürebilirsiniz.

Kaynak: Ridhimehra.com5. Haki çevre dostu ombre saree:
Readymade Sarees altında bir başka belirgin söz, özellikle Hakis’te ipek parçalarıdır! Kıyafet için, femme bluzunu eşleştirme gibi, sıkışmış veya eklenti detaylarına odaklanmak için kırpılmış olan ayırt edici yönleri seçebilirsiniz.
Kaynak: ritukumar.com6. Eşleşen şeffaf bluz ile şifon sari elbisesi:
Bir şifon sari elbisesi kullanma olanakları sonsuzdur, aynı zamanda sizinkinin eşit bir eşleşmesi ile giymeyi bir noktaya getirebilirsiniz.

Kaynak: PERNIASPOPUPSHOP.com7. Ön Stikli Çizgili Mavi Saree:
Eğer trendin yanı sıra harika bir şeyden hoşlanıyorsanız, şeritlerde hazır bir sari deneyin. Ya da, mavi görünümle ilgili taahhütte bulunmuyorsanız, diğer human parçaları arayabilir ve modada ideal kalabilirsiniz.
Kaynak: Azafashions.com8. Şampanya Dökümlü Şifon Saree:
Ya da, şekil kapsayıcılığına sahip kişilik dolu bir süslenmiş sari düşünün. Dahası, her zaman yeşil. Bu tarzla, aksesuar parçalarının gamını çalıştıran ince mücevher parçalarını eşleştirebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.