2020 Sonbahar Ön Kıyafet Deseni Kopyalayabilirsiniz

2020 Sonbahar öncesi kıyafet paterni kopyalayabilirsiniz-Sonbahar yaklaşıyor, ancak yeni kıyafet kavramları için kendinden geçmiş olmaya yardımcı olamayız ve yeni katmanlama şansı Sezon getiriyor.

Kredi: Instagram
Mayo kıyafetlerine güle güle ve uzun kollulara hile yapacağız. Evet, sizi alarm vermek ya da herhangi bir şey değil, ancak sonbaharın başlangıcı sadece birkaç hafta uzaklıktadır. Bu yıl, favori sonbahar kıyafetlerimiz, kot pantolon, pijama setleri ve yumuşak kazaklar gibi en iyi rahatlatıcı parçaları içerir. Gitmek için Jean şortlarınız veya kısa kollu tişörtleriniz gibi favori, sıcak hava kıyafetlerinizden birkaçı bile dahildir.

2020 Sonbahar Ön Kıyafet Deseni Kopyalayabilirsiniz
Bulanık hırkalarınıza girmenin yanı sıra Pazartesi-Cuma günü aynı mavi kot pantolon giymenin zamanı geldi. Sokaklarda görüldüğü gibi, tercih edilen mağazamızdan yeni koleksiyona dayanan sokaklarda görüldüğü gibi, tam olarak sevimli sonbahar kıyafetlerini nasıl yeniden yaratacağınızı tam olarak göstereceğiz. Moda motivasyonu için profesyonellere güvenmek, gardırobunuzu ve tüm muhteşem sonbahar kıyafet trendlerini tamamen yeni bir ışıkta görmenize yardımcı olabilir. Bir risk alın, bazı yeni trendlerle oynayın, bazı desenleri karıştırın ve bu sezon sonbahar kıyafetlerinizle eğlenin.

Kredi: Shopstyle
İster zaten gardırobunuzda olsun, ister bu sezon izlediğiniz parçalarda olsun, sevimli sonbahar üstleri giymek için farklı yöntemler bulmak kesinlikle zor bir görev gibi hissedebilir. Tarzınız ne olursa olsun, rüya gardırobunu kullanan bir moda kraliçesi var ve ayrıca dolabınızda zaten büyük olasılıkla sahip olduğunuz kıyafetleri nasıl giyeceğinizi gösterebilirler.

Ayrıca bakınız

Sonbahar Moda, Mağaza ve Stil
Yağmurlu günlerde tam olarak nasıl zarif görünür ve henüz rahat

Sonbahar kıyafetleri için bazı hızlı stil fikirleri için aşağı kaydırın ve Zaful’dan sonbahar görünümlerinize başlamak için benzer parçalar alışveriş yapın!

Zaful Half Zip Tie Boya İki Parça Seti – Dark Portakal
Zaful Ditsy Floral Furffle Şeritli Knot Tee – Açık Pembe
Bağlı Polka Dot A Hat Elbise – Beyaz
Açık Örgü İnci Düğmesi Up hırka – Büyüleyici Mor
Yüksek bel yırtık yarık doğrudan bacak denim – açık mavi, jpg
Çiçek fırfır kapağı kollu sargı elbisesi – turuncu altın
Elastik manşetler pantolonları çekiyor – yeşil
Bırak taşıma cep tokası süslenmiş denim ceket – mavi
Ditsy Floral Puff Sleeve Milkmaid Kravat Bluz – Kahverengi Şeker
Ditsy Floral Cinched Kravat Şeritli Tee – Açık Mavi
Kot yan yarık yıpranmış etek küçük etek – açık mor
Tokalı fermuarlı soğuk taşıma örgüsü – açık yeşil

Leave a Reply

Your email address will not be published.